Klik om deze titel te bewerken



Vraag naar onze allergenenkaart

Menu aan € 45.00 pp

(met glaasje cava, wijnen en koffie + € 20.00 pp)

Duo kaas- en garnaalkroket of Vitello met perzik, groene boontjes en afgewerkt met basilicum

&

Sliptongetjes met verse frietjes of Vlaams hoeve-rundsvlees met groene groentjes en verse frietjes (saus: natuur of bearnaise)

&

Artisanaal vanille ijs met biologische chocoladesaus of crème brûlée of Irish koffie


Voorgerechtjes:                                                                                                VG


Garnaalkroketjes (2 stuks) met kruidenslaatje                                                    € 17.50

Kaaskroketjes (2 stuks) met kruidenslaatjes                                                       € 16.50

Garnaal- en kaaskroketjes met kruidenslaatje                                                     € 17.00

Carpaccio van rund                                                                                             € 18.50

Verse Noordzeekrab met courgette en curry                                                       € 20.50

Vitello met perzik, groene boontjes en afgewerkt met basilicum                       € 19.50

Huisgemaakte springrolls met kip en Oosters slaatje                                         € 18.00



Hoofdgerechten:


                                                                                                                                                                   HG

Salade met ambachtelijke geitenkaas met rauwe venkel, granny smith en zwarte olijven                    € 23.50

Thaise kip zwarte peper, groentjes en rijst                                                                                             € 25.00

Sliptongetjes met frietjes                                                                                                                        € 27.50

Vlaams hoeve-rundsvlees met groene groentjes en verse frietjes (saus: natuur of bearnaise)              € 27.50

Ravioli gevuld met geitenkaas, sausje van tomaatjes basilicum                                                           € 25.00

Scampi met paprika-currysaus                                                                                                               € 25.00




Desserten

Artisanaal vanille ijs met biologische chocoadesaus                                                                € 11.50

"fris en smeuïg" - Zomers dessert op basis van yoghurt, perzik en verveine                           € 11.50

Crêpe Suzette                                                                                                                            € 11.00

Crème brûlée                                                                                                                             €11.00  

Supplement slagroom                                                                                                               € 1.00

Kinderijsje                                                                                                                                € 5.00